2023 toiminta

Kerhon viikkokisat / SGR Puisto 03.05 - 06.09.2023

Keskiviikkopelit käytiin joka toinen keskiviikko, yhteensä kymmenen kisaa. Lopputuloksiin laskettiin kuuden parhaan sijoituspisteiden tulokset. 45:stä golfkerholaisesta 26 osallistui ainakin kerran kisaan keskiarvolla 18/kisa. Jokaisessa kisassa oli eri voittaja.

Lopputulokset keskiviikkokisasta (kymmenen parasta):

1. Pekka Seppälä 74p, 2. Heikki Niemenmaa 63p, 3. Jouko Turpeinen 56p. 4. Jouko Pulliainen 54p, 5. Heljä Säkkinen 52p, 6. Rainer Henriksson 48p, 7 Alf Lindholm 47p, 8. Sirkku Aho-Pulliainen 46p, 9 Tuija Lindholm 46p, ja 10. Kristiina Pappila 46p. Palkittiin 1-3 parasta ja paras nainen eli Heljä Säkkinen.

Senioriliiton mestaruuskisa Patinagolf 6.6.2023, Kerigolf

Perinteinen Seniori Patina golfmestaruuskilpailu pelattiin vaativalla Kerigolfin kentällä 6.6. Loviisan seniorit osallistuivat yhdeksän pelaajan joukolla. Kisamenestys lepäsi tänä vuonna paljolti naisten harteilla. Onnittelut heille. Arja Nordman saavutti mestaruussarjassa naiset yli 70v SCR- lyöntipeli kolmannen sijan (112 l) sama sija tuli myös pb-sarjassa tulos 31p. Tuija Lindholm oli samassa pb- sarjassa toinen voittajan kanssa samalla 33p tuloksella. Rita Kallonen pelasi pronssille (3.) SCR- lyöntipelisarjassa naiset alle 70v (105 l). Loviisalla oli kolme joukkuetta kilpailemassa. Parhaiten sijoittui ykkösjoukkue, neljänneksi, joukkueen muodosti Pekka Seppälä (32p), Arja Nordman (31p) ja Heikki Niemenmaa (29p).

Uudenmaan piirin mestaruuskisa 29.8.2023, Hirvihaaran Golf

Yhdistyksemme edustajat pärjäsivät loistavasti. Joukkuekisan voitto 111p tuli edustajilla Arja N. 40p (voitti myös naisten kisan), Jouko P. 37p, (miesten neljäs) ja Pekka S. 34 p (miesten 8). Lisäksi Sirkku oli naisten kolmonen 33p.